ΝΕΟΤΗΤΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ
ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 
22/12/2013
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ 2η ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ


Tην Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 με την συμμετοχή των 70 παιδιών των Κατηχητικών μας Σχολείων (4 τμήματα) καθώς και του 2ου Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου του Αγ. Στεφάνου, πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη επιτυχία η Δεύτερη Γιορτή Νεολαίας της Ενορίας μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Ιω.Καλαφατέλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Κ.Κοντάκης, ο πρόεδρος του ΘΕΣΠΙ κ. Ν.Καρυστινός, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Α' βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου κ. Ασ.Μήλα, ο Δοικητής του Α.Τ. Αγ.Στεφάνου κ. Ασ.Τουρπέτας καθώς και πλήθος κόσμου που ξεπέρασαν τα 400 άτομα!!

Κεντρικό θέμα της γιορτής μας ήταν οι ΑΓΙΟΙ αφού με αυτούς προσπαθήσαμε να συνδέσουμε τα παιδιά μας σε όλη την Κατηχητική περίοδο.

Έτσι αφιερώσαμε τα τραγούδια, τους χορούς και τις θεατρικές παραστάσεις σε τρία νησιά και τους Αγίους τους. α) Στην Αίγινα και το Αγ. Νεκτάριο, β) την Κέρκυρα και τον Αγ. Σπυρίδωνα και γ) στην Τήνο και την εύρεση της εικόνας τα Παναγίας.

Στο τέλος της γιορτής που διήρκεσε μιάμιση ώρα δόθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά δώρα και στους παρευρισκομενους κέρασμα απο τις Κυρίες του Φιλοπτώχου Ταμείου.

Και του χρόνου με την 3η ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ!!2η ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Απο την "ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ"  που πραγματοποίησαν τα Κατηχητικά μας Σχολεία
με την παρουσία του Μητροπολίτη μας
την Κυριακή 3 Φεβρουαριου 2013


ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΣ
ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ "ΝΕΑ ΘΑΛΠΗ"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου